• 2 Posts
 • 7 Comments
Joined 7 months ago
cake
Cake day: December 18th, 2023

help-circle


 • OsttoAllmän diskussionSidor för försäljning i 2:a hand
  link
  fedilink
  Svenska
  arrow-up
  2
  ·
  26 days ago

  Längtar tills det finns en fediverse-variant av blocket!

  Men tillsvidare är det mest tiptapp för mig. Då ger man bort eller betalar någon att hämta dina grejer. Fördelen är att det går fort, en annons brukar bara behöva ligga uppe i några minuter eller timmar som mest.
 • Spännande att vid frågan i videon om priset på Bensinen och Biljetterna så svarade alla bensinen. Väldigt lågt antal deltagare men visar verkligen hur folk associerar drivmedel med onödigt höga priser även om det stämmer eller inte. Nu är det sänkt pris men ändå är sloganen kvar. Så lova lägre priser verkar alltid kunna fungera? Undrar vart gränsen går för att hitta ”rimligt” pris eller om inflationen kommer göra så att det ser dyrare ut hela tiden.


 • Mellan Hamngatan och Kungsgatan är det 450 meter. ~3-4 minuter att gå.

  Kommer bli spännande att se vilka lösningar som kommer användas fram tills fordonen själva är klass 3-nivå. Kan tänka mig att små elektriska gaffeltruckar kommer bli en vanligare syn.

  Med den extra platsen på vägarna när fossildrivna bilarna är borta kanske det blir lättare att bara åka gaffeltruck hela vägen. :) Hej hopp vilket kul sommarjobb!