Ett trådkoncept taget från danskarna på https://feddit.dk/post/257712

På hedengangne dailyrush havde vi et par populære tråde, en hvor man kunne skrive, hvad man lige havde set af film og serier, og en anden med hvad man lige havde læst, og endnu en til spil man lige havde spillet. På [danska forumet] Dailyrush hade de ett par populära trådar

Én ugentlig tråd med titlen “jeg har lige læst/set/spillet/hørt”, og så kunne man ellers give sin uforbeholdne mening om alt fra film og spil til podcasts og bøger.

Denna stickytråd läggs upp automatiskt varje måndag kl. 7.

Jag postar det här med botten.

    • Lemmilicious
      link
      fedilink
      Svenska
      arrow-up
      2
      ·
      9 months ago

      Kuuul, var år sen sist jag spelade, men jag har riktigt goda minnen från det! Hur länge har du kört?

      • AceQuorthon@lemmy.dbzer0.com
        link
        fedilink
        Svenska
        arrow-up
        2
        ·
        9 months ago

        Har kört från och till sen det kom ut typ, kommer ihåg när jag gick med mina hårt förvaltade riksdaler till GameStop och köpte det på skiva som ung tonåring. Kul att spelet fortfarande är vid liv efter alla dessa år. Dampade spelet som fan senast runt releasen av End of Dragons.

        • Lemmilicious
          link
          fedilink
          Svenska
          arrow-up
          2
          ·
          9 months ago

          En sann veteran alltså, superkul att du fortfarande är igång! Jag började själv köra rätt kort efter launch, mina polare slutade dock någon gång innan Heart of Thorns kom ut, och efter att själv ha kört HoT så började mitt spelande av GW2 avta

  • Lemmilicious
    link
    fedilink
    Svenska
    arrow-up
    1
    ·
    9 months ago

    Jag läser Maken av Gunn-Britt Sundström vilket är en väldigt trovärdig men en smula nedstämmande beskrivning av hur ett romantiskt förhållande kan gå till, men alla komplikationer och kompromisser.

    Sen har jag precis doppat tårna i Baldur’s Gate 3 med några kompisar, rätt rörigt att komma igång, men superkul ändå och jag är väldigt taggad på att köra mer!