Instansen är nu uppdaterad till senaste versionen av Lemmy (0.18.0, https://lemmy.ml/post/1465740)! Detta innebär dock att chaptas för registreringar är bortplockat, men förväntas vara tillbaka med version 0.18.1. Så fram tills dess behöver registreringar manuellt godkännas av admins, för att vi skall slippa spamregistreringar.

Om något inte funkar efter uppdateringen får ni gärna hojta i denna tråd! Glad midsommar!

  • Storspoven
    link
    fedilink
    Svenska
    arrow-up
    2
    ·
    edit-2
    1 year ago

    Snitsigt med svenska överallt (för visst kom det med uppdateringen?)! Men i menyvalet för visning av trådar är bara vissa delar på svenska, t.ex. “aktivt” men inte “Top Hour”. Relaterat till samma meny så synkar inte den med resten av temat, åtminstone för mig (firefox för Android) så är den med vit bakgrund och svart text.

    • JohannesOPMA
      link
      fedilink
      Svenska
      arrow-up
      2
      ·
      1 year ago

      Det har funnits stöd för svenska nästan överallt innan också, men oklart om den har pushat ut det till alla. Dock är strängarna för det som las till i 0.18 inte översatt ännu, typ “Top Hour” osv.

      Nu borde du inte ha en vit bakgrund på den menyn, om inte får du kanske rensa cache. Det finns även fler teman att välja på (i inställningarna) om man inte vill ha min snabba edit av cssen ^^,

  • dennisnedry
    link
    fedilink
    Svenska
    arrow-up
    1
    ·
    1 year ago

    Super att du installerade uppdateringen så fort! 🙂 Tradigt om chaptas, men där är såpass mycket annat bra i uppdateringen så.