Rockstar Games fyller 25 år nästa tisdag och kommer då att fira med att släppa den första trailern för sin efterlängtade speltitel Grand Theft Auto VI.

I början av november dök det upp rapporter som talade för att spelutvecklaren Rockstar Games var nära att göra officiellt avtäckande av nästa stora del i sin omåttligt populära Grand Theft Auto-serie. Kort därefter bekräftade utvecklaren att så var fallet, och att de i samband med sitt 25-årsjubileum i början av december skulle lyfta på skynket för den första trailern av spelet.

Nu avslöjar Rockstar det exakta datumet för trailersläppet, vilket är knappt en vecka bort. Datumet att ringa in i kalendern är tisdagen den 5 december, där vi i Sverige får ta del av videoklippet klockan 15:00 på eftermiddagen.

Detaljerna kring Grand Theft Auto VI är ännu höljda i dunkel. Under sommaren läckte en del tidigt innehåll ut på nätet, vilket talar för en återkomst till 80-talsosande Vice City med flertalet spelbara karaktärer. Om så är fallet får vi se på tisdag.