Jag vet inte om detta är rätt ställe att be om råd på så om det är fel får ni gärna peka mig rätt. Här är min situation:

Jag hade ett deltidsjobb via en rekryteringsfirma för några år sedan. Jag var uthyrd till ett lager. Jag slutade jobba för att plugga men sa inte upp mig eftersom jag eventuellt skulle fortsätta jobba under sommaren igen. Det blev aldrig av och nu är det tre år senare. Jag vill säga upp mig och lämna tillbaka nycklar och arbetskläder som jag har kvar. Jag försökte kontakta min chef och andra jag hade kontakt med på rekryteringsfirman men de verkar inte jobba kvar för telefonnummren och email addresserna finns inte kvar längre. Jag har ringt till huvudkontoret i göteborg (jag bor i en mindre stad en bra bit bort från göteborg) och de bad mig maila deras support då de jag ringde inte verkade veta vilka som numera är på lagret jag jobbade på (!?). Detta var två veckor sedan och jag har inte fått något svar på mitt mail. Jag har inte åkt till lagret än för det är en bit bort men det kanske är nästa steg?

Vad tror ni? Vad gör man när man inte kan få tag på sin egen arbetsgivare? Jag är ju tekniskt sett anställd fortfarande även om jag inte har fått några arbetstider på tre år. Jag antar att de vill ha tillbaka sina arbetskläder och nycklar om inget annat, men jag vill ju bli officiellt uppsagd med. Vad kan man göra?

  • dennisnedryM
    link
    fedilink
    Svenska
    arrow-up
    1
    ·
    edit-2
    11 months ago

    Skumt att huvudkontoret har så dålig koll…

    Vad för typ av support har företaget? Fick du ett ärendenummer eller liknande eller bara en mailadress? Ifall du har ett ärendenummer, uppdatera ärendet med att skicka ännu en förfrågan eller gå in på deras supportsida och skriv. Det är ju ändå semestertider och kanske är bemanningen begränsad för tillfället.

    Annars tror jag att det bästa är att bita i sura äpplet och åk dit personligen och tala med personalavdelningen/chefen på plats. Förutsatt att det finns sådant på plats och inte någon annanstans. Risken är att folk är på semester och kan inte hjälpa dig. Så om det är möjligt, kanske försöka vänta tills efter semestertider (augusti/september) och försöka då?

    • CralderOP
      link
      fedilink
      Svenska
      arrow-up
      1
      ·
      11 months ago

      Fick inget ärendenummer, bara en mailadress. Jag hade inte tänkt på att det kanske tar längre tid eftersom det är semestertider så jag får väl försöka igen efter sommaren.

  • DaTingGoBrrr@lemmy.ml
    link
    fedilink
    Svenska
    arrow-up
    1
    ·
    11 months ago

    Nu har det kanske redan löst sig eftersom jag kommer med ett sent svar men du kanske kan posta din nyckel, dina kläder och ett brev där du ber om att bli uppsagd?

    Alternativt leta rätt på nummer till ansvarig rekryterare för företaget du jobbade på eller kontakta den högsta chefen? Man kan ju tycka att det inte borde vara så komplicerat att bli uppsagd.

    Skatteverket kanske skulle kunna hjälpa dig.

    Det är en minst sagt underlig situation du befinner dig i