Här diskuterar vi politiska nyheter & annat som rör det politiska spelet.

Reglerna i denna community är simpla!

  1. Respektfullt bemötande: Alla medlemmar ska behandla varandra med respekt och hövlighet, oavsett deras politiska åsikter. Personliga påhopp och nedvärderande kommentarer är inte tillåtna. Diskussioner ska vara fokuserade på idéer och argument istället för personliga angrepp.

  2. Konstruktiva diskussioner: /c/politik ska vara en plats för konstruktiva och meningsfulla politiska diskussioner. Medlemmar bör bidra till att främja en sund debatt genom att presentera sina åsikter tydligt och argumentera för dem på ett logiskt och sakligt sätt. Ömsesidig förståelse och att vara lyhörd för andras synpunkter är viktigt.

  3. Källkritik och faktabaserad information: För att främja en kvalitativ diskussion bör medlemmar uppmuntras att använda tillförlitliga källor och referera till faktabaserad information när de deltar i politiska diskussioner. Det är viktigt att undvika spridning av falska nyheter och desinformation. Länkar till relevanta källor och korrekta citat uppmuntras för att stödja påståenden och åsikter.