Jag besöker Reddit ibland (genom Libreddit så företaget inte får intäkten och användardata av mitt besök) och chansar på inlägg som jag gärna vill dela hit. När det rör sig om nyhetsartiklar som delas på Reddit är det inget bekymmer med att kryssposta dem vidare till ett annat forum, men vad gör man med originalt innehåll som postas på Reddit?

Till exempel tycker jag att dessa papperlandskapsvapen är så gulliga och folk här bör kunna se dem utanför Reddit. Analyser och uppsatser skrivna av Reddits användare kan vara intressanta att diskutera här. Och deras allmänna trådar är också kul at ha.

Allt originellt innehåll ska länka tillbaka till Libreddit-länken och ge credit till OP, men jag förstår hur man vill hellre bilda en ny gemenskap och inte ta hit Reddit. Vad tycker Feddit om detta?

  • dennisnedryM
    link
    fedilink
    Svenska
    arrow-up
    2
    ·
    1 year ago

    Intressant, tack för länken! Ja, jag håller med om att inte många stannar på en instans som är tom och det verkar som att ingenting händer. Bra att du uppmärksammar sådana här detaljer så att vi kan få ett levande gemenskap här!