Jag har kommit in i semesterlunket men är ändå lite sliten. Oroar mig lite över saker generellt. Hemfriden och självtiden. Läste en ytterst deprimerande dikt som hette “Orissa”, men den var fin på ett sätt. Blev stressad av en amerikan som pratade och skrattade för högt på ett café. På det hela taget kunde det varit värre.

  • dennisnedryM
    link
    fedilink
    Svenska
    arrow-up
    4
    ·
    1 year ago

    Att känna att hjärnan är friterad efter för mycket programmerande, är en känsla jag känner alltförväl igen. Men jag måste säga att ditt projekt låter mycket intressant! Är det ett privat projekt eller?

    • Andreas@feddit.dk
      link
      fedilink
      Svenska
      arrow-up
      3
      ·
      1 year ago

      Den blir offentlig inom kort, jag ska publicera källkoden efter Reddits API-ändringar går igenom och jag kan säkerställa att Reddit inte gjort något annat som hindrar bottens funktion. Jag har också en kritisk bugg kvar att lösa innan jag delar koden, den får botten att krascha vid HTTP-fel. Här körs botten med /r/Denmark som källa och jag kommer lägga till /r/Sweden om det finns intresse här. (Jag äger tyvärr inte en domän som hänvisar till Sverige så den ska dela “leddit.danmark.party”-instansen med den danska gemenskapen)